14 November 2013

CINCH ENERGY TEA MIXCinch Energy Tea Mix ialah teh yang baik untuk kesihatan anda.Ianya mampu membekalkan tenaga anda seharian dan mampu menyekat rasa lapar berlebihan.

Apa itu Cinch Energy Mix Tea??

Cinch Energy Mix Tea diperbuat daripada Adunan Proprietari Teh Putih, Merah dan Hijau Matcha yang ada umph!
 

Diformulasikan daripada Teh eksotik putih, merah dan hijau matcha dipetik dan diadun dengan berhati-hati untuk mewujudkan minuman luar biasa hebat. Ia dapat meningkatkan tenaga secara semulajadi dan rasa nyaman. Ditambah dengan taurina untuk meningkatkan tenaga dan ketahanan badan . Pilihan alternatif terbaik menggantikan minuman kopi, soda atau manisan untuk mengekalkan kecergasan tubuh badan anda.


Kenapa mesti memilih Cinch Energy Tea??
• Selamat, peningkatan tenaga semulajadi. Diminum secara panas atau sejuk.
• Merupakan alternatif minuman bergula dan kopi terbaik.
• Peningkatan tenaga segera.
• Bungkusan mudah bagi setiap satu hidanganKandungan Cinch Energy Tea Mix :

Matcha Green Tea Powder
- Disediakan secara semulajadi untuk menyimpan semua nutrien yang terdapat dalam daun teh termasuk serat , mineral dan anti oksidan.  Ekstrak Teh Merah (Red Tea Extract)
-Salah satu antioksidan yang dijumpai dalam teh merah, yang dikenali sebagai polifenol (pejuang kanser yang kuat). Polifenol membantu kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas. Ia merupakan antioksidan yang begitu kuat dan dikaji sebagai pencegahan kanser dan sebagai agen yang boleh menghalang kanser daripada merebakEkstrak Teh Putih (White Tea Extract)
-Dikenali juga sebagai teh hijau muda dengan mempunyai kandungan antioksidan yang lebih tinggi berbanding teh hijauEkstrak Teh Merah Rooibos (Rooibos Red Tea Extract)
- Tumbuhan unik yang berasal dari Afrika Selatan dan kaya dengan sebatian polifenol.

No comments:

Post a Comment